Informare gala 25 ani

Cu permisiunea dumneavoastră, vă informăm că Asociaţia Directorilor Economici şi Contabililor din Judeţele din România (ADECJR) asociație profesională, care reunește ca membri directorii economici din consiliile județene și personal din administrația publică locală cu atribuții in domeniul financiar-contabil, desfăşoară în perioada 16- 19 mai 2024, la Tulcea, Gala Aniversară de 25 de ani de la înființare și lucrările Adunării Generale.

Fondată de directorii economici din toate consiliile județene, în anul 1999, Asociația Directorilor Economici si Contabililor din Județele din Romania (A.D.E.C.J.R) s-a constituit din nevoia de a comunica și de a împărtăși experiența profesională, de a proteja interesele si de a sluji domeniul nostru de activitate, respectiv finanțele publice locale, având ca scop principal perfecționarea activității administrației publice locale.

Ca asociatie profesionala, apolitica, interesele noastre au fost și sunt comune cu cele ale Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din România, Asociatiei Municipiilor din Romania, Asociatiei Oraselor din Romania, Asociatiei Comunelor din Romania, precum si a celorlalte asociatii profesionale, respectiv acelea de a intari autonomia locala, de a asigura surse de finantare stabile, prin propuneri de modificare si completare a actelor normative specifice administratiei publice locale.

De la înființare am fost alături de reprezentanții financiari din structurile administrative județene și locale la cursuri, sesiuni de perfecționare, mese rotunde cu reprezentanții ministerelor, adunări generale și studii de specialitate. Cu aceste ocazii s-au dezvoltat forme de colaborare și cooperare, schimburi de idei, opinii, informații între membrii asociației și alte organizații.
Programul de desfășurare ale Galei Aniversare de 25 de ani de la înființare și lucrările Adunării Generale este începând de vineri, 17.05.2024 între orele 9,30-15,00, la Sala de ședințe Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea.

Am fi onorați să acceptați invitația noastră de a participa la lucrările acestui eveniment.
Vă mulțumim!

PREŞEDINTE,
ANTON Nicoleta

Descarca informare >>