Raport activitate 10 Ani

img0047Asociatia Directorilor si Contabililor din Judetele din Romania (A.D.E.C.J.R.) a fost infiintata in anul 1999 sub denumirea de Asociatia Directorilor Economici din cadrul Consiliilor Judetene din Romania de catre directorii economici din consiliile judetene.
De la infiintare si pana in prezent, asociatia s-a dezvoltat atat pe orizontala cat si pe verticala, numarand in prezent 348 membri (inclusiv membrii de onoare) – specialisti in finante publice locale.
Ca urmare a acestei dezvoltari, asociatia a trecut prin procese etapizate de dezvoltare, ceea ce a impus schimbari structurale si de denumire. Astfel in anul 2006 si-a schimbat denumirea in „Asociatia Managerilor Financiari din Administratia Publica Locala din Romania” (A.M.F.A.P.L.R.), iar in 2009 si-a adaptat denumirea in vederea pastrarii brand-ul sub care este cunoscuta „A.D.E.C.J.R.” – Asociatia Directorilor Economici si Contabililor din Judetele din Romania.
De la infiintare pana in prezent asociatia noastra s-a dezvoltat, a inregistrat anumite succese si a devenit cunoscuta. Printre rezultatele dobandite, mentionam: instruirea a peste 2252 de functionari publici si alesi locali, publicarea de brosuri, manuale si studii de specialitate
derularea a 8 proiecte cu finantare externa, incheierea unor parteneriate strategice si inaintarea de numeroase interventii legislative la nivel central. De asemenea, asociatia noastra a inceput sa fie consultata de catre autoritatile de la nivel central, fiind chiar mentionata in cateva acte normative.
Permiteti-ne sa va prezentam activitatea desfasurata de asociatia noastra, rezultatele obtinute, precum si modul in care ne-am atins obiectivele.


Citește tot Raportul